Eigenaresse van het tolk-vertaalbureau is Trees Gerrits – van Druenen. Zij is sinds 1988 zelfstandig werkzaam als tolk en vertaler in en uit het Spaans. Dankzij haar ervaring en het op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen het taalgebied heeft zij een groot vast en tevreden klantenbestand weten op te bouwen, dat vertrouwt op het niveau van haar vertaal- en tolkdiensten.

Na zeven jaar in Zuid-Amerika gewoond te hebben heeft zij de eerstegraads lerarenopleiding Spaans afgerond. Bovendien heeft zij een SIGV-diploma gerechtstolken en juridisch vertalen. Door de rechtbank in ’s-Hertogenbosch is zij beëdigd als erkend vertaler en door de rechtbank Zutphen als tolk. Zij is ingeschreven in het Register voor Beëdigde Tolken en Vertalers onder nummer 714. Permanente educatie is van groot belang om zowel nationaal als internationaal van alle laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied op de hoogte te blijven.

Zij is lid van de volgende beroepsverenigingen: het Nederlands Genootschap voor Tolken en Vertalers (NGTV), het Vertalersforum, de SIGV-alumnivereniging en de Vereniging Tolken en Vertalers T.C.

Wilt u meer weten over onze tolk- en vertaaldiensten? Neemt u dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op. Wij verschaffen u graag alle verdere informatie.

 
PageLines