De specialisaties van vertaalbureau Gerrits– van Druenen

1. Juridisch:
Wij vertalen voor uiteeenlopende opdrachtgevers diverse documenten, zoals testamenten, alle soorten (notariële) akten (geboorte-, trouw-, koopakten, etc.), diploma’s, statuten, rechtbankdocumenten, adoptiedocumenten. Bovendien leveren wij tolkdiensten voor rechtbanken, de advocatuur, het notariaat, jeugdzorg etc., zowel op locatie als telefonisch. Jezelf verstaanbaar en begrijpbaar maken is in veel juridische situaties van groot belang. Wij proberen deze communicatie zo helder mogelijk te laten verlopen.

2. Land- en tuinbouw:
Voor de land- en tuinbouw zijn wij vooral actief in het vertalen van teksten voor de Spaanse en Zuid-Amerikaanse bloemen- en plantenmarkt. Deze sector is zeer breed en wij voeren vertalingen uit voor uiteenlopende markten. Deze kunnen onder andere betreffen: bloemen en planten, landbouwmachines, eieren, aardappelen, zaden, dierengezondheid, melkmachines. Verder bieden wij tolkdiensten aan voor diverse bedrijven in deze sector, bij trainingen, bedrijfsbezoeken en het begeleiden van delegaties.

3. Medisch:
Hierbij vertalen wij rapporten, ziektegeschiedenissen, etc. Wij zijn actief als tolk in de geestelijke gezondheidszorg, bij huisartsen, specialisten en psychologen.

4. Teksten van algemene aard.
U kunt hierbij denken aan de meest uiteenlopende vertalingen, van websites tot vertrouwelijke brieven.

 
PageLines